Administratie

 

Ondernemers die actief zijn binnen het MKB besteden gemiddeld meer tijd aan de administratie dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen moet je de boekhouding op orde houden, je zult ook diverse belastingaangiftes moeten invullen en versturen, en de personeelsadministratie moet kloppen wanneer je werknemers onder je hoede hebt. Voor ondernemers die op zoek naar naar een betrouwbare partner om hun administratie in Nijmegen - Wijchen onder te brengen is Ed Struik de persoon die je zoekt. Dit is jouw lokale financieel professional die actief is binnen het landelijk dekkende OAMKB netwerk. Hier kun je terecht voor de complete financiële administratie, daarnaast is Ed ook jouw sparring partner die helpt de onderneming te laten groeien. Iedere organisatie is uniek, toch is het mogelijk om bij OAMKB diensten tegen vaste tarieven uit te laten voeren, met maatwerk oplossingen indien gewenst. Je wilt niet alleen dat de administratie in Nijmegen - Wijchen op orde wordt gebracht, het is ook van belang dat je verder kunt bouwen in de toekomst.

Bij Ed Struik, financieel professional van OAMKB, kun je de volledige administratie in Nijmegen - Wijchen uitbesteden, of slechts enkele diensten. Neem direct contact op voor meer informatie over onze dienstverlening op maat.

Het begint bij een goede administratie

Als ondernemer probeer je zo min mogelijk tijd te investeren in het bijhouden van de boekhouding, dat spreekt voor zich. Dat kan wel leiden tot het uitstellen van belangrijke taken en beslissingen die later tot negatieve gevolgen kunnen leiden. Op het moment dat de fiscus aanklopt kom je in de problemen. Voorkom dit soort situaties en breng jouw administratie in Nijmegen - Wijchen onder bij Ed Struik, de lokale fiscalist die altijd voor je klaar staat. Wanneer de boekhouding eenmaal op orde is gebracht kun je direct kosten besparen en je hoeft voortaan minder tijd te besteden aan de administratie. Een deel van het werk wordt geautomatiseerd en gemoderniseerd. In overleg pakken we onder andere de volgende zaken aan:

De administratie in Nijmegen - Wijchen moet voor jou werken, niet andersom. OAMKB is het landelijk dekkende netwerk van financieel professionals dat je verder helpt.

Bouw voort op administratie in Nijmegen - Wijchen

Een speerpunt bij OAMKB is het gebruik van de juiste boekhoudsoftware. In dit systeem kunnen veel processen geautomatiseerd worden, het is opvallend hoeveel zaken binnen de financiële administratie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Een laagdrempelige wijze van communicatie is ook van groot belang. Je kunt een mailtje sturen, via Google Hangout contact leggen of chatten via Whatsapp. Of wil je liever Ed Struik aan de lijn spreken, een afspraak in persoon is ook geen enkel probleem. Het is die combinatie van online beschikbaarheid en offline bereikbaarheid die de OAMKB formule zo sterk maakt. Ontdek ook de voordelen van de online administratie in Nijmegen - Wijchen met een lokaal aanspreekpunt.

Vandaag kun je al starten met de toekomst van jouw bedrijf. Neem contact op met Ed Struik, de financieel professional die bij jou in de buurt te vinden is.