Bedrijfsadvies


Wanneer je als ondernemer succes wil behalen zul je risico’s op tijd moeten doorzien, je moet op tijd ingrijpen wanneer dat nodig is. Zo kan een onverwacht snelle groei van de onderneming een risicofactor zijn waar je vooraf rekening mee kunt houden. Soms moet je even pas op de plaats durven te maken om een helder zicht te verkrijgen in jouw onderneming. Is het fundament sterk genoeg om de aanstaande groei ook daadwerkelijk te dragen? Weet je welke handelingen je moet treffen wanneer een optie tot fusie opdoemt, of wat er nodig is wanneer je nieuwe werknemers gaat aannemen? Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen die met je meedenkt en de finesses van jouw onderneming kan doorzien, ben je bij Ed Struik in goede handen. Hij maakt onderdeel uit van OAMKB, het landelijke team van financieel professionals die het beste van zakelijke online dienstverlening combineren met een lokale aanwezigheid. Ed is jouw persoonlijke bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen die jou als ondernemer binnen het MKB bij zal staan.

Moderniseer jouw financiële administratie en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

De onderneming in vogelperspectief

Het lijkt een goed teken wanneer de organisatie plotseling een zeer snelle groei doormaakt, toch kan dat voor grote problemen zorgen. Wat gebeurt er wanneer de huidige bedrijfsprocessen niet goed ingesteld zijn op uitbreiding? Je kunt vooraf rekening houden met dit soort zaken, waarmee je elke uitdaging die op je pad verschijnt de baas kunt. De bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen kijkt verder dan de boekhouding en biedt ook ondersteuning bij zaken als:

Je ziet het, jouw bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen kan je op vele fronten bijstaan. Op basis van scherpe tarieven en een moderne werkwijze.

Jouw bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen

Er zijn veel bedrijven in de regio, toch is jouw onderneming uniek, en jij bent een unieke ondernemer. Een ontwerper die objecten maakt met de 3D Printer is niet te vergelijken met een massaproductie bedrijf met producten van de lopende band. Ed Struik kijkt altijd naar het unieke karakter van de organisatie en past daar zijn strategie op aan. Het advies zal doorgaans starten met het optimaliseren van de boekhouding. Die moet niet alleen nu op orde zijn, maar ook mee kunnen groeien met de toekomstambities van het bedrijf. De getallen in boekhouding vormen het uitgangspunt voor de bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen om advies uit te brengen, en antwoord te geven op de specifieke uitdagingen die zich manifesteren. Het is mogelijk dat deze uitdagingen zich op het juridische vlak bevinden. In het geval van specifieke juridische vraagstukken kan Ed direct contact opnemen met een gespecialiseerde HBO jurist binnen het landelijk dekkende OAMKB netwerk. Een ondernemer moet snel van koers kunnen veranderen binnen deze snelle en competitieve markt waarin we leven. Dan heb je behoefte aan een bedrijfsadviseur in Nijmegen - Wijchen die ook buiten kantooruren voor je klaar staat; online, offline, op elke locatie en op ieder moment.

Is jouw onderneming klaar voor de toekomst? Kijk in de glazen bol met Ed Struik en neem contact op voor een eerste adviesgesprek.