Crowdfunding

Staat jouw innovatie bedrijf in de startblokken, wil je beginnen met een onderneming in een compleet nieuwe sector, of heb jij een meesterlijk idee waar niemand eerder aan gedacht heeft? Dan heb je geen tijd te verliezen. Voor ondernemers die snel op zoek zijn naar een financiële injectie om hun plannen te realiseren, kan crowdfunding in Nijmegen - Wijchen wellicht de oplossing bieden. Dit is een manier van financieren die aanzienlijk sneller gaat dan een lening bij de bank. In feite bestaat het concept van meerdere kleine investeerders al veel langer, toch kun je met deze methode activiteiten realiseren die via de traditionele wegen onmogelijk zijn. Bij de bank kun je terecht voor de standaard constructies voor financiering, en die kunnen zeer waardevol zijn. Maar wanneer je als ondernemer niet in het standaard formaat past, maak je meer kans met crowdfunding in Nijmegen - Wijchen. Ed Struik is een financieel professional die werkt binnen het OAMKB collectief van fiscalisten, accountants en aangesloten juristen. Naast de financiële administratie kun je hier ook terecht voor advies over het binnenslepen van nieuw kapitaal voor de onderneming. Je hebt hierbij zelf de keuze welke zaken je in eigen hand houdt, en welke werkzaamheden je liever wilt uitbesteden. Je moet niet vergeten dat crowdfunding in Nijmegen - Wijchen vaak niet het succes oplevert die ondernemers hopen te behalen, met een doelgerichte aanpak kun je de kansen flink vergroten.

Wil je snel aan de slag en denk je dat crowdfunding in Nijmegen - Wijchen voor jou de oplossing biedt? Neem dan contact op met Ed Struik voor een overzicht van de mogelijkheden.

Drie voordelen van crowdfunding

Het uitgangspunt van crowdfunding in Nijmegen - Wijchen is het inzamelen van financiële middelen, waarbij het geen verschil uitmaakt of het geld van bedrijven of particulieren afkomstig is. Naast het inzamelen van geld zijn er nog meer voordelen te noemen:

Ed Struik zal je met beide benen op de grond houden door praktisch advies te geven bij jouw strategie voor crowdfunding in Nijmegen - Wijchen.

Wat ga jij bereiken met crowdfunding in Nijmegen - Wijchen?

Je kent vast wel de bekende crowdfunding diensten zoals Kickstarter, Indiegogo en Geldvoorelkaar.nl. Deze platformen openen nieuwe deuren voor zowel bestaande bedrijven als start-ups die innovatieve ideeën willen realiseren. Dit kan een Virtual Reality headset zijn of een “slimme” koelbox, er zijn volop voorbeelden van successen en ook van mislukkingen. Omdat de kans op succes kleiner is dan falen moet je niet alleen snel handelen, maar ook doordacht. OAMKB heeft verschillende standaard pakketten die variëren van volledige ondersteuning, tot beperkt advies bij trajecten waarin een steuntje in de rug volstaat. Ons doel is altijd succes met crowdfunding in Nijmegen - Wijchen, evenals succes met de activiteiten die daaruit voortvloeien.

Je begint het traject voor crowdfunding in Nijmegen - Wijchen met een vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak met Ed Struik, jouw persoonlijke financieel professional van OAMKB.