OAMKB en Juridische zaken

Als ondernemer binnen het MKB kijk je continu om je heen, op zoek naar creatieve oplossingen voor de diverse uitdagingen en vraagstukken die op je pad verschijnen. Maar wanneer het situaties van juridische aard betreft wil je direct zekerheid. Je wilt uiteraard niet handelen zonder eerst uit te zoeken of je in je recht staat. Daarom staat jouw persoonlijke financieel professional Ed Struik ook voor je klaar als het gaat om juridisch advies in Nijmegen - Wijchen. En dit valt gewoon onder de standaard overeenkomst, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Daarmee kunnen we de drempel laag houden voor al onze klanten. In het geval dat er specifieke vragen liggen die jouw fiscalist niet direct kan beantwoorden, is het mogelijk een HBO jurist uit het omvangrijke OAMKB netwerk in te schakelen tegen scherpe en transparante tarieven. Je kunt bij juridisch advies in Nijmegen - Wijchen denken aan fusies of een bedrijfsovername, het kan ook zijn dat je in conflict komt met een klant of leverancier. Wanneer je wilt informeren of er plaatselijke verordeningen bestaan en andere juridische zaken neem je gewoon contact op met de vaste fiscalist bij jou in de buurt.

Zorg dat de wet aan je zijde staat, stel jouw juridische vragen direct aan Ed Struik, de plaatselijke fiscalist van OAMKB.

Sta in je recht als ondernemer

Hoe nauwkeurig je als ondernemer ook te werk gaat, je zal ooit te maken krijgen met juridische vraagstukken. In veel gevallen is dit snel op te lossen, daarnaast zijn er ook complexere zaken die wat meer aandacht vragen. Dit zijn een aantal veel voorkomende juridische vraagstukken die we regelmatig horen:

Voor betrouwbaar juridisch advies in Nijmegen - Wijchen kun je terecht bij de vertrouwde financieel professional Ed Struik van OAMKB, neem direct contact op en stel jouw vraag.

Van juridisch advies naar ondersteuning door een advocaat

In veel gevallen heeft Ed direct een antwoord voor je, of hij kan dit eenvoudig opzoeken. Wanneer het een zeer specifieke of gevoelige kwestie betreft, kan hij een beroep doen op het uitgebreide netwerk aan HBO juristen die verbonden zijn met OAMKB. Zo weet je zeker dat de juiste persoon op de juiste plaats voor je klaar staat. Door heldere afspraken te maken over de kosten weet je vooraf waar je aan toe bent. Er zijn niet alleen nationale wetten, maar ook op provinciaal en lokaal niveau zijn er talloze regels en wetten waar je aan moet voldoen. Neem bij twijfel eerst contact op met dezelfde persoon waar jouw administratie is ondergebracht.

Wanneer je behoefte hebt aan juridisch advies in Nijmegen - Wijchen wil je snel antwoord op jouw vragen. Dan kun je altijd terecht bij Ed Struik van OAMKB.