Online boekhouden

Succesvolle ondernemers hebben een aangeboren gevoel voor timing. Je weet precies wanneer je moet investeren om zo het hoogste rendement te behalen. Als ondernemer weet je wanneer je machines moet vervangen, nieuw personeel moet aannemen of wanneer je moet investeren in nieuwe software die jouw organisatie laten groeien. Ed Struik, financieel professional bij OAMKB, kan deze manier van ondernemen alleen maar toejuichen. Daarbij heeft hij toch ook een harde noot te kraken; hij ziet dat online boekhouden in Nijmegen - Wijchen nog lang niet ten volle benut wordt binnen het MKB. Het blijkt dat veel bedrijven vernieuwing binnen hun financiële administratie te lang uitstellen. De wereld om je heen draait voortdurend rond, regels en wetten op fiscaal gebied veranderen continu waardoor je de boekhouding en administratie daar goed op moet instellen. Denk bijvoorbeeld aan e-facturen die nu vaak al standaard zijn, of freelancers die tegenwoordig op basis van standaard contracten moeten werken. Wanneer je als ondernemer beschikt over die feilloze timing, moet je nu de mogelijkheden van online boekhouden in Nijmegen - Wijchen onderzoeken. Ed Struik is financieel professional binnen het landelijk dekkende netwerk van OAMKB, dat is een team van belastingadviseurs, accountants en juristen. Binnen dit collectief speelt online boekhouding een belangrijke rol, per klant wordt uitvoerig bekeken welk platform het beste aansluit bij de organisatie in kwestie, met oog op schaalbaarheid in de toekomst. Om de kosten transparant te houden wordt er gewerkt met vaste tarieven, waarmee je ook met deze investering niet voor verrassingen komt te staan.

Win tijd om te ondernemen, door tijd te besparen op de administratie. Met online boekhouden in Nijmegen - Wijchen maak je het verschil. Neem contact op met Ed Struik voor meer informatie.

Online boekhouden voor het MKB

Wanneer je denkt aan bedrijfsgroei zul je eerst de boekhouding op orde moeten brengen. De informatie die schuilt in de boekhouding geeft je nieuwe inzichten in het reilen en zeilen van de complete organisatie. Door samen te werken met een persoonlijke financieel professional kun je vooruit kijken op basis van cijfers die echt kloppen. Hier zijn alvast enkele voordelen die je met online boekhouden in Nijmegen - Wijchen zult bereiken:

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over online boekhouden in Nijmegen - Wijchen.

Online boekhouden in Nijmegen - Wijchen

Wanneer je gebruik maakt van de juiste boekhoudsoftware heb je geen vaste boekhouder meer nodig. De meeste data kan eenvoudig ingevoerd worden, of je besteedt het uit aan de financieel professional. Je kunt direct contact leggen via mail, chat, telefoon of gewoon in persoon door een afspraak te maken. Ook buiten kantooruren kun je Ed Struik eenvoudig bereiken. Bij OAMKB zorgen we voor een solide online dienstenpakket in combinatie met lokale en persoonlijke aanwezigheid.

Beter online boekhouden in Nijmegen - Wijchen start vandaag, neem direct contact op met Ed Struik van OAMKB.