Salarisadministratie

Veel ondernemers binnen het MKB zijn ooit begonnen als zelfstandig ondernemer zonder personeel. Later is het bedrijf gegroeid en hebben ze personeel aangenomen. Op het moment dat een onderneming van structuur verandert verschijnen er ook nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden op je pad. Een werknemer op de loonlijst zetten heeft direct een grote impact op de bedrijfsvoering. Je moet salarissen op tijd uitkeren, zaken als vakantieregelingen, zwangerschapsverlof en uitval door ziekte moeten allemaal geregeld worden. Het is verstandig om dit soort bedrijfsprocessen op tijd invulling te geven, ook moet je de diverse premies en heffingen in de boekhouding opnemen. Met zoveel nieuwe verantwoordelijkheden kom je haast niet meer aan ondernemen toe. Wanneer je de salarisadministratie in Nijmegen - Wijchen liever uitbesteed kun je terecht bij Ed Struik, financieel professional bij OAMKB. Hoe meer tijd je bespaart aan de administratie, hoe meer tijd je overhoudt voor de bedrijfsvoering. Er zijn nog steeds teveel ondernemingen in deze regio die hun personeelsbeleid niet op orde hebben wat ze later opbreekt. Dit kan voorkomen worden door enkele relatief eenvoudige protocollen op te stellen.

Voor meer informatie over de salarisadministratie in Nijmegen - Wijchen kun je direct contact opnemen met Ed Struik, jouw lokale fiscalist bij OAMKB.

Veel handen maken licht werk

Je zult ontdekken hoeveel nieuwe verantwoordelijkheden er op je pad verschijnen wanneer je besluit personeel aan te trekken. Wanneer je alles in eigen hand probeert te houden kan dat tijdrovend en kostbaar zijn, let op dat uitbreiding niet ten koste gaat van de productiviteit en efficiëntie binnen de organisatie. Je kunt ervoor kiezen om de salarisadministratie in Nijmegen - Wijchen uit te besteden, dan merk je direct dit soort voordelen:

Meer weten over salarisadministratie in Nijmegen - Wijchen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Ed Struik, financieel professional bij jou in de buurt.

Salarisadministratie in Nijmegen - Wijchen met oog op de toekomst

Helaas zijn er bedrijven die over de kop gaan door een snelle groei omdat het personeelsbeleid niet goed opgezet is. Door op voorhand een schaalbaar systeem in te richten kun je later extra kosten en risico’s vermijden. Je kunt veel standaard processen reeds automatiseren binnen de boekhoudsoftware, zo heeft de financieel professional meer informatie en mogelijkheden om een doordacht plan voor de toekomst op te stellen. Bij de planning speelt schaalbaarheid bijvoorbeeld een belangrijke factor. Zo kun je bestaande en nieuwe werknemers op de meest efficiënte wijze aan het werk zetten, en dat is ook gunstig voor het personeel. Uiteindelijk bouw je samen aan de toekomst en het succes van de onderneming, breng het personeelsbeleid tijdig op orde.

Ed Struik staat voor je klaar om de salarisadministratie in Nijmegen - Wijchen voor eens en voor altijd goed op te zetten en te onderhouden.